dijous, 25 de gener del 2018

Ja soms aquí!


Bon dia!
Ja tornem a posar-nos en marxa! Després d'unes setmanes d'allunyament de les tasques rutinàries del dia a dia al camp, ja ens trobem en condicions d'encarar aquesta nova temporada amb tota la trempera que cal.
Hem tornat amb moltes ganes, amb molta il·lusió i amb un munt d'idees.

 Alguns dels objectius d'enguany són:

- Produir nosaltres mateixos tota l'energia que necessitem pel desenvolupament de la nostra activitat (bombeig d'aigua, conservació frigorífica, transformació de productes i altres consums).
- Millorar les tècniques de conreu, introduint noves eines, assajant altres sistemes de control d'herbes i reduint l'ús de derivats plàstics al camp.
- Incrementar la biodiversitat de la finca (insectes, ocells i mamífers) instal·lant una bassa, caixes niu, menjadores i altres reservoris de fauna
- Introduir nous cultius com ara el cacauet, la xufla i altres.
- Elaborar una part de la nostra producció per aprofitar-la al màxim, i evitar el malbaratament (bàsicament fent sucs, llets i fruits dessecats).
- Millorar les instal·lacions de Tasta'l - Espai de degustació.
- Incorporar a la nostra activitat visites guiades, casals per a infants i jornades sobre temàtiques afins a la nostra filosofia.

Ja hem adquirit nova maquinària per aconseguir aquests objectius i, en un parell de setmanes, comencem l'ampliació i adaptació de la nostra instal·lació fotovoltaica per anar consolidant la independència energètica.
Si algú de vosaltres està interessat en col·laborar d'alguna manera en algun d'aquests àmbits, tota ajuda serà molt ben rebuda. M'ho dieu i concretarem una petita trobada.

I, a banda de tot això, us faig saber que la setmana vinent ja començarem a servir-vos els nostres productes. Dimecres 24 als que demaneu la vostra cistella, i dissabte 27 pels que sou clients del mercat de Palamós.


Passi el que passi, seguirem endavant!

Salut i bons aliments!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.com/catalog/9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada