dijous, 9 de novembre del 2017

Novetats al catàleg


Bon dia,

Avui em proposo parlar-vos de les novetats en el nostre catàleg. Miraré de no afegir cap improperi cap a l'Estat, no per no merescut sinó per poc constructiu.

Us faig un repàs de les novetats, doncs.

De producció pròpia la novetat és majúscula: hem fet suc amb les nostres pomes! Exquisit!!! (què he de dir ...). Us el presentem en envàs d'última generació (bag in box). Aquest tipus d'envàs té l'avantatge que el suc triga molt més en fer-se malbé quan s'enceta i, a més, queda protegit de la llum i per tant conserva millor les seves qualitats. D'altra banda el seu reciclatge és molt més senzill que el del tetrabric, ja que la bossa i el cartró van per separat.

A banda del suc, després d'uns quants mesos, tornem a tenir ruca, deliciosa i ben tendreta.

D'altres productors ens arriben oli, embotits i làctics. Evidentment tot ecològic (no sé ni per què ho dic). Hi ha força diversitat, de manera que no us els comentaré producte per producte. Si de cas, afegir que els làctics, a banda d'ecològics, són també d'una de les primeres finques biodinàmiques del país, situada a Maià de Montcal (municipi de la Garrotxa a tocar de l'Alt Empordà).  Malauradament no tenim els mitjans per portar alguns d'aquests productes fins al mercat, de manera que de moment només els podem oferir als que feu les comandes per dimecres.

Per acabar volia afegir, per si no ho sabeu, que la Paula reobre el seu Food Truck a Saus amb pizzes ecològiques. Totes les fruites i verdures que utilitzen són de casa nostra.



I res més. Recordar que "viure vol dir prendre partit".

Salut i bons aliments!
Enric

---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç: 
http://www.parcagroecologic.com/catalog/9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada