dijous, 21 de setembre del 2017

Serem allà on faci més falta

Bon dia!

Ja tenim la poma Opal collida! Tot i que és una poma que va millorant amb el temps, a hores d'ara ja és ben bona. Així com altres anys us n'oferíem amb i sense carpocapsa , enguany la presència d'excavacions fetes per aquest cuc és ben rara. Però, com ja us vaig comentar en el seu moment, la pedregada de primers de juliol ha deixat petjada en bona part de la collita. Tant és així que hem decidit oferir-vos-en dues qualitats diferents: "+ Tocada" i "- Tocada".  Entre les menys tocades us en trobareu moltes pràcticament intactes i d'altres que tenen algun copet. Tant si són molt o poc tocades, les pomes es guarden sense problemes (han crescut des del juliol!) i estan igual de bones.

D'altra banda hi ha uns quants canvis al catàleg. Ja els veureu. El més significatiu potser és que diem adéu als carbassons, els haurem de substituir per les carbasses.

I per acabar, comentar-vos que l'objectiu és poder servir-vos les vostres comandes el proper dimecres, com és costum. Davant els esdeveniments del moment al nostre país no us puc garantir que sigui 100% segur. Arribat el dia serem allà on creguem que fem més falta.

Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada