dijous, 7 de setembre del 2017

Ja queden pocs dies

Bon dia!

Aquesta ha sigut una bona temporada per Tasta'l, el nostre espai de degustació. La gran majoria dels comensals mostren la seva sorpresa i satisfacció amb els plats. Segurament hi ha qui potser no ha sortit amb ganes de tornar-hi, no potser d'una altra manera, però us asseguro que no són poques les persones que han tornat vàries vegades. Ahir mateix, per exemple, una mossa va venir a dinar i, per la nit, hi va tornar a sopar!

L'Adara i l'Isidre no eren professionals de la cuina. De sempre els ha agradat cuinar. Ho fan amb gust i amb molta creativitat. El resultat salta a la vista: Visiteu el seu instagram, no quedareu indiferents, o el seu blog. Una imatge d'ahir per animar-vos: Raviolis de carbassó amb salsa d'alfàbrega


 Però tot s'acaba... si més per una temporadeta. El diumenge dia 10 serà el darrer d'aquesta temporada. Tenim ganes de repetir l'any vinent, però ves a saber tot el que pot passar en un any. Vaja, que si encara no heu vingut o voleu repetir abans que acabi l'estiu, haureu d'afanyar-vos i mirar de trucar per saber si encara queda alguna taula lliure abans que arribi diumenge. Us passo el telèfon de l'Adara per si ho voleu fer 665 537 506.

Bona setmana i bon profit!

Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada