dijous, 15 de juny del 2017

15 anys!

Com va la xafogor?

Nosaltres hem passat del moreno al negre en pocs dies. I de la samarreta de màniga curta a la camisa de màniga llarga, tot i que mantenim els pantalons curts en el "modelet" de treball d'enguany. Només ens falta disposar d'un safareig per poder-nos remullar de tant en tant. De moment tot just hem demanat el permís per poder-lo fer. Si tot va bé, i l'ajuntament i la feina ens ho permeten, en un parell de setmanes podríem començar a fer-lo. Potser encara ens quedarà estiu per a gaudir-lo... o no, ja veurem. Aprofito per convidar a qui vulgui a col·laborar en el projecte: fent formigó, posant blocs i ferro o arremolinant... A canvi, a més de bones estones i només si us ve de gust, us entregarem un val per un sopar per a dues a persones a Tasta'l.

SÍ, enguany reobrim Tasta'l!

De la mà de l'Isidre Rebenaque i la seva filla Adara aquesta temporada oferirem àpats vegetarians amb receptes de cuina mediterrània. Aviat us donarem més detalls. De moment us avanço que el diumenge 25 de juny, durant l'acte de portes obertes que farem enguany, podreu tastar una mostra del que oferirà Tasta'l els propers mesos.

I, parlant de la jornada de portes obertes, dir-vos que ens hem pres més dies per preparar-la ja que enguany fem: 15 anys! Sí, 15 anys remenant aquesta terra i fent filigranes per poder fer un projecte viable ecològica i econòmicament. Com que la ocasió ho mereix, tindrem música, glosa i dansa en viu . La setmana vinent desvetllarem més detalls, però ja podeu apuntar-vos responent a aquest missatge amb un: "Vindrem! i serem x persones"


No us ho perdeu!

Per acabar, per si no us n'heu adonat,  dir-vos que ja gairebé tot el producte d'horta d'estiu que us oferim és nostre. Des de les patates a les tomates, passant pels carbassons i el cogombre, tot ja és de casa. I si la cosa no es gira, en un parell de setmanes també tindrem pebrots verds i les primeres albergínies. Ah! i les mongetes també. Quin festival! A més, les pastanagues, la setmana vinent també se sumen a la festa.

Vinga, una abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada