divendres, 1 de juliol del 2016

Patates al sac i ben lligat!

Ahir vam collir tota la patata i vam quedar baldats. Tant que aquesta matinada no he tingut energies per sortir del llit a fer-vos cinc cèntims del que ha estat aquesta setmana al vostre hort. I com que val més tard que mai, doncs ara m'hi poso, encara que siguin només quatre ratlles.

Ja hem començat a collir pebrots verd de carn gruixuda, aquells per escalivar. Les pebroteres anaven tant carregades que les plantes s'han tombat i hem hagut de posar-hi un tutor per que els pebrots no s'arrosseguessin per terra. També hem tastat les primeres albergínies, però us les oferirem la setmana vinent ja que tot just eren les primeres per fer un tats.

Fins ara les tomates van madurant poc a poc, per això haureu vist que us les estem servint una mica més verdes del que ens agradaria. Crec que en un parell de setmanes no tindrem aquest problema i ja us en podrem començar a oferir per a fer gaspatxo.

La resta tot va seguint bé. Comptem que en unes tres setmanes ja podrem gaudir dels melons i les xíndries que, com cada any, es fan esperar tant.

Sento la manca d'inspiració, la feina d'aquesta setmana se l'ha menjada tota!

Bons aliments i bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada