dijous, 19 de maig del 2016

Sorpresa, sorpresa ....

Ja són aquí les primeres tomates, cogombre i mongetes, de la mà del nostre company Ramon de Bioiris (Riudecanyes). Són els primers, però com us dic cada any, encara no són els millors. I encara menys enguany, que la temperatura no ha acompanyat gens ni mica. Les nostres tomates encara són verdes i potser trigarem unes tres setmanes més per tenir-les al punt. En quan als cogombres i les mongetes de casa nostra, normalment arriben pels volts de Sant Joan, així que en poc més d'un mes ja els tindrem a punt.

Aquest cap de setmana passat, amb l'ajuda d'en Jordi Terrazas, que passa la vida entre cavalls i treballant la vinya amb ells,  hem estat practicant amb en Menut. Podeu veure una mostra seguint aquest enllaç a un video que hem penjat al Youtube.



Ni la imatge, ni encara menys el so, són com caldrien, però si voleu podeu donar-vos una idea de com va guarnit i de com l'acostumem a les eines. Mica en mica anirem penjat l'evolució que fem amb ell.

Acabo, per no perdre el costum, comentant-vos que aquest any la pluja ens fa anar de corcoll. I diumenge sembla que hi torna de nou. Estem treballant els camps al límit d'humitat per tal de poder-hi sembrar i plantar el que toca. Tant al límit que massa sovint queda mal treballat, la qual cosa dificulta un bon creixement de la planta i la nostra feina posterior. Esperem que això finalment no afecti la qualitat i quantitat de la collita.

Res, penes que compartim els pagesos amb els qui ens voleu escoltar...

Molt bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada