dijous, 25 de febrer del 2016

Us presentem en Menut

Abans de tot us vull donar les gràcies per la vostra col·laboració en la cerca d'una persona per ajudar-nos al camp. Hem tingut un allau de sol·licituds que no esperàvem. Tant que hem hagut de fer una mica de tria i unes hores de prova al mateix camp per tal de mirar de seleccionar la persona més adient. I no ha estat gens fàcil ja que més d'un candidat dels que han passat pel camp tenia bones aptituds per la feina. En fi, ja sap greu però no tenim feina per més d'una persona.

Canviant de tema, ahir vam anar a buscar a en Menut. El cavall de raça Merens que us vaig comentar la setmana passada i que esperem que ben aviat s'incorpori a les feines de l'hort. És una gran aventura per nosaltres. El viatge va anar perfecte i, en arribar, ràpidament es veia tranquil i com si fóra a casa. De moment el tenim en una hípica a Parets d'Empordà, a l'espera que tinguem un bon tancat a casa.

Quan tinguem el material per fer el tancat i el dia que ens hi posarem, us donaré un toc per si algú s'anima a col·laborar en el muntatge.

Us deixo una imatge d'en Menut per tal que l'aneu coneixent ...



Molt bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada