dijous, 9 de juliol del 2015

I ara ja arriven els que faltaven..

Sí, ara ja hi som tots. Els melons i el blat de moro dolç se sumen a la festa!

Després d'un parell d'anys de pobresa melonar a causa d'estius relativament plujosos, enguany podem confirmar amb rotunditat que els melons estan sortint boníssims. Ja feia unes quantes temporades que havíem abandonat el meló groguenc i ens havíem centrat en el de pell de gripau. Aquest any ens va venir una inspiració divina i vam retornar a fer també una mena que madura més fàcilment, tot i que no es conserva tan bé: la varietat Futuro.

Collits ahir
Si bé aquesta intensa calor està anant força bé per a conreus com el meló o la síndria, hi ha altres que estan patint i per això és possible que no us arribin en molt bones condicions a casa. Un exemple claríssim són els ravenets. Tant és així que hem decidit trinxar les darreres sembres i no tornar a sembrar-ne fins que refresqui una mica. Altres plantes suporten la temperatura d'aquests dies ja que les reguem pràcticament dia sí i dia no, però des de que les collim (tot i que les humitegem i ho fem tant d'hora com podem) fins que arriben a casa vostra, es van deshidratant molt ràpidament i queden tan pansides que sembla que faci tres dies que s'han collit. Poc més hi podem fer ...

Per acabar us tornem a recordar que si teniu ganes de sortir a dinar o a sopar, podeu fer-ho a casa nostra. Aquí teniu una imatge suggerent de verdures a la brasa. Si voleu veure més coses podeu entrar aquí.



Bones calorades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada