divendres, 1 de maig del 2015

Mirant de no avorrir-vos

Sempre som reticents a fer el salt, però sempre acabem fent-ho per aquestes dates. Em refereixo a que en general ens resistim, com ja sabeu, a anar a buscar productes a distribuïdors. Però som conscients que molts i moltes de vosaltres esteu, a aquestes alçades de l'any, una mica avorrits de les verdures de l'hivern. I, a més, ara resulta que també se'ns acaben perquè totes volen deixar descendència i se'n van a flor. En fi, que hem remenat pel cabàs dels recursos i hem recuperat el contacte amb Ecovilosa de Sant Martí Vell, i amb l'Aleix de Mésbio de Lleida.

D'aquesta manera ampliem oferta, fins que tot el que hem anat, anem i anirem sembrant i plantant doni els fruits més esperats com les tomates, les mongetes, els carabassons, etc...

Així tenim ara les tomateres:


D'altra banda, tot i que ja us ho tornarem a recordar, estem preparant una activitat dins la setmana bio que dinamitza el Departament d'Agricultura. L'any passat vam fer una visita guiada pels horts i un tast de productes. Vam ser poquets però va servir per conèixer-nos una mica millor. Enguany hem pensat en una cosa més participativa: muntarem i instal·larem caixes niu per a ratpenats. Els ratpenats són devoradors de papallones nocturnes, moltes de les quals produeixen importants danys, sobretot a la fruita.

I això és tot, me'n vaig a continuar escampant compost. Si tot va com està previst dilluns plantem síndries i melons. Esperem que aquest any no ens torni a pedregar!

Bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada