dijous, 16 d’octubre del 2014

Moviments al catàleg

Com anem?

Aquesta setmana hi ha una mica de moviment al nostre catàleg. A banda d'acomiadar-nos fins l'any vinent dels cogombres i les albergínies, incorporem altres productes que ja anuncien una nova temporada. Entre aquests podem trobar, per exemple, el bròcoli o les figues seques. Mireu-vos bé el catàleg que hi ha bastantes coses més.

De bròcolis n'hi ha poquets ja que els famosos cargols, alguns dels quals haureu trobar d'excursió per les vostres neveres, es van cruspir de dalt a baix una bona part i van deixar bastant tocats la resta. Tot i així els que hi ha tenen unes bones "pinyes".

De moment encara us oferim les tomates d'amanida, però han estat molt afectats pel famós mildium. Aquest any havíem fet una plantació tardana per poder-ne tenir fins la primera glaçada, les humitats han deixat així la majoria de fruits:



Aquest és el deplorable aspecte de la plantada, que hauria d'estar verda i ofanosa:


Vaja, que si algun fruits aguanten encara us en podrem servir una setmana més, però a hores d'ara és encara una incògnita...

D'altra banda hem penjat al catàleg alguns productes que teníem en estoc d'aquesta temporada a Tasta'l. Així que si voleu algun vinet també ens el podeu demanar.

Apa, salut i bona setmana.

Enric i M.Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada