dijous, 27 de març del 2014

Més presència a les xarxes socials!

Hola,
Fa unes setmanes us vam fer saber que obríem una finestra al nostre dia dia a través del nostre caminar per Twitter (@agroecologic). Ara obrim la portalada del vostre hort a casa nostra, per saber gairebé tot el que passa, a través deFacebook. A més explicarem moltes més coses sobre alimentació i altres temes que us poden interessar i volem compartir amb vosaltres. Ens agradaria molt comptar amb la vostra participació. A través del nostre correu setmanal ja anirem afinant tot plegat. Podeu començar a seguir-nos!
Us vau perdre l'entrevista a en Xavier Verdaguer aquest dimecres passat al canal 33?. Nosaltres també ... però la vam recuperar ahir del web de TV3. No us la perdeu que val molt la pena. Algunes persones i poden treure molt de suc. Tant com per a que canviï substancialment la seva vida.
Canviant de tema. Si us agrada la remolatxa, que pràcticament no falta mai al nostre catàleg i que hauria de ser de consum habitual (conté antioxidants molt potents que ens ajuden a prevenir l'envelliment, el risc cardiovascular i les malalties degeneratives), proveu aquesta recepta de cuina: Canaló de remolatxa amb anxoves.


Ah! aviat jornada de portes obertes per tal que veieu l'hort "in situ" , "in vivo" i en directe. Aviat confirmem el dia.
Bona sort i fins aviat.
Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada