Bon dia a tothom!!
Tot i portar unes setmanes en què la
baixada de temperatura a la nit permet un bon descans, la intensitat al
Parc no ha baixat gens ni mica. En ple declivi del mes d'agost, sembla ser que el meló pell de gripau vol eclipsar tot el protagonisme i espai disponible del magatzem.
Si
és cert que en aquest punt de l'estiu, pocs haureu pensat en brous o
trinxats, nosaltres ja fa unes quantes de setmanes que tenim la família
de les crucíferes (col, nap, bròcoli...) al cap. Com cada any la part
més complicada serà la d'encabir el futur cultiu de tardor/hivern, amb
els presents cultius d'estiu. Encara que sembli fàcil, i tot i tenir les
rotacions planificades, aquesta feina sempre acaba provocant petits
desafiaments.
Com no podia ser d'una altra manera, les
condicions climàtiques provoquen que haguem de tenir una constant
atenció controlant l'herba espontània, i ara que ho hem aconseguit no
volem que se'ns escapi; A més, les imponents sembres de la sempre
present pastanaga, fan que passem
molta estona ajupits, agenollats o asseguts treien la verdolaga. Ja
n'hem parlat alguna vegada d'aquesta persistent herba i fins i tot, la
podeu trobar moltes vegades en els nostres punts de venda. Però aquest
cop hem volgut girar la truita. Un cop seleccionats els brots més
tendres i esbandir-los bé, des de l'obrador del Parc les noies d'Escabetxart, van escabetxar-los amb l'objectiu de fer-ne un paté. El resultat ha estat increïble, animeu-vos a tastar-lo!
Com podeu veure, desherbar la pastanaga encara ens portarà unes hores més, així que tornem a posar-nos a la feina!
Albert i Laia
Salut i bons aliments!
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada