divendres, 16 d’agost del 2024

Plens fins a la bandera!

Bon dia!

Avui anem tard. Ahir a la tarda vam anar a posar en marxa la bomba i ens vam trobar que no sortia aigua. Així que aquest matí, a primera hora, hem hagut de dedicar-hi un temps per a identificar el problema. Sortosament sembla que ho hem pogut solucionar. Si més no momentàniament. Podrem comprovar si està del tot resolt quan torni la calor intensa i calgui regar durant tot el dia. Qualsevol problema amb el reg durant aquesta època fa patir de valent. No només per la necessitat imperiosa de regar si no també pel fet que és difícil trobar un taller obert i que a més no estigui fins a dalt de feina.

Aquesta setmana hem afegit al catàleg la carbassa i el blat de moro dolç. Encara falta alguns dies per que també hi puguem afegir el moniato. Enguany la primera plantada va fallar molt i les següents van una mica enrederides. 

En aquests moments tenim el magatzem ple fins dalt: melons, síndries, tomates de totes menes, inclosos els de xucar pa, cebes ... No és molt bona, però així us podeu fer una idea: 


 D'altra banda ens acaben d'arribar una quinzena de safates de planter: cols, bròquils, bròcolis, fonolls, enciams, remolatxa, julivert ... i a més ens toca sembrar naps i calçots. Tot plegat anirà al camp la setmana vinent. Amb el dijous festiu, el divendres de collites i dissabte de mercat i botiga, ja no queda temps per a res més.

Per cert. Des de fa unes setmanes podeu anar a tastar un gelat fet amb les nostres síndries al gelato pensato de l'Estartit. Està increïble!

Apa, bona setmana, salut i bons aliments.

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada