dijous, 8 de juny del 2023

Recorregut fotogràfic pel Parc

Bon dia! 

Aquests dies hem estat treballant de valent al camp i volíem ensenyar-vos el goig que fan els cultius. Així doncs, us hem preparat un reportatge fotogràfic.

Hem començat a collir les primeres tomates Ligúria. 
Són tan bones com sempre. 
Les trobareu penjades al catàleg, esperem poder collir tots els kilos que demanareu! 
 

Els carbassons de la primera plantada ja els tenim en plena producció.

Un altre cultiu imprescindible de l'estiu són les meravelloses síndries. 

Algunes ja són grans com una pilota. 

Ja hi ha qui té ganes de tastar-les... 


Els melons, pell de gripau i futuro, ja estan en marxa també! 


I la patata àgria que tant apreciem llueix aquest aspecte. 

No sabem si haurem fet curts de plantació aquest any... 

Per qui no coneix la planta del cacauet, aquí la tenim. 

Han començat a brotar les primeres llavors que vam sembrar fa una setmana. Ara haurem de emplenar aquells forats que no hagin tret el cap. 


La pastanaga nova, tan apreciada per tots, ja la servim en manats. 


Aquí podeu veure que les carbasseres també estan fent bona feina. 


Inclús els primers moniatos, fets de llavor pròpia, ja comencen a fer les primeres fulles. 


També hem començat a collir cogombres i els podreu demanar per cistelles. 

No obstant, no tot són bones notícies. Les pebroteres han patit d'asfíxia radicular i s'estan refent poc a poc. Veurem com avança el cultiu tot i que ja hem detectat les primeres baixes... 


Us recordem que els dimecres obrim la botiga a la finca de 16 a 19 hores i podeu fer una llarga passejada pels camps i veure vosaltres mateixos tot els que us mostrem en pantalla. És un espectacle per viure'l en directe. 


Com a novetat, tenim en marxa l'hivernacle regeneratiu, del qual n'estem aprenent molt, i el galliner mòbil que permet que els galls campin pel camp de fruiters. 


I sobre aquests galls, comencen a madurar les primeres prunes que esperem poder collir abans que algun animaló se les mengi totes.


I aquí ens teniu als pencaires, amb molta il·lusió d'aprendre de la mà de l'Enric i continuar amb aquesta feina que tant ens estimem i que ens dóna l'energia i l'alegria per continuar fent-la. 

Salut i bons aliments! 

Laia i Albert 

 

Pau, Llibertat i República

#ViscaLaTerraViva 

---------------------------------------------------------------------------------

Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç: Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada