divendres, 23 de juny del 2023

Notes de servei

 Molt bon dia!

Seguim amb el degoteig de noves collites. Tot i que ja n'hem portat algun grapat als mercats, aquesta setmana, tal i com us vam dir l'altre dia, creiem que ja tindrem prou volum de mongeta tendra per poder oferir-vos-en a tots. La teniu penjada al catàleg. Esperem poder cobrir els vostres encàrrecs. Als mercats també arribarà algun pebrot verd i alguna albergínia. És d'esperar que com a molt en 15 dies ja en puguem tenir prous per poder-los penjar al catàleg. 

El temps poc assolellat d'aquests dies ha frenat una mica la maduració d'alguns conreus, com ara la tomata, i el creixement d'altres més àvids de llum i calor com les sindrieres o les meloneres. Amb tot, tenim previst començar la collita d'aquestes fruites cap al 15 de juliol.

Dues notes de servei: 

- Als que veniu al mercat de Palamós, recordeu que el consistori no ens permet muntar la parada aquest dissabte i que, per no deixar-vos sense producte durant tants dies, la muntarem dimarts vinent.

- Als que podeu demanar pa, en Xavier i la Tove del Forn La Trilla ens han fet saber que faran vacances del 9 de juliol a l'1 d'agost. Encara queden uns dies, però us ho diem per si voleu fer una mica de rebost del seu pa. Encara us en servirem els dos propers dimecres.

Bona revetlla, bona setmana, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada