dijous, 26 de gener del 2023

Esclovellant les del ganxet

 Bon dia!

Després de la visita d'inspecció i de la remugada sobre la burocràcia i els dobles controls que vam fer la setmana passada, a hores d'ara encara arrosseguem paperam a complimentar i procediments a concretar. Segurament no seria una tasca gaire feixuga per algú acostumat a navegar entre documents administratius. A nosaltres, que som gent pragmàtica per necessitat, consumir les hores omplint documents que ningú se'ls mira, que només serveixen per a passar inspeccions i que, a més, qualsevol que faci una barrabassada pot falsejar, ens provoca una urticària considerable. Venen moltes ganes d'engegar-ho tot a dida, o millor, d'engegar a dida la pròpia administració. Perdoneu per no ser políticament correctes, però quan no quedin pagesos per conrear la terra, hauran de menjar-se els seus papers... ai, calla, que tot és digital!

Aquesta setmana hem penjat al catàleg les nostres mongetes del ganxet. L'Albert i la Laia han "aprofitat" part de les seves vacances per entretenir-se esclovellant tavelles de mongeta seca. Com a resultat tenim un nou i exquisit producte per oferir-vos:

La Laia retriant la grana

Amb les fredorades han desaparegut els pebrots fins a la nova collita, que ja serà cap al juny. Els apis els deixarem recuperar ja que moltes fulles han quedat cremades per les glaçades i ara tenen molt poca cosa aprofitable. També hem hagut de despenjar les tomates de xucar perquè ens hem quedat sense existències i altres companys estan en el mateix cas.

Aquí ho deixem. Que tingueu molt bona setmana, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada