dijous, 29 de setembre del 2022

Avui, botes d'aigua

 Bon dia!

Primer de tot i abans que se'ns oblidi, en Ramon i l'Antígona de Pastant diversitat, que ens fan la farina, el pa, les magdalenes i els macarrons, faran una aturada de la producció durant un parell de setmanes, o sia que estarem sense aquests productes la primera quinzena d'octubre. 

Per la nostra banda, encetem la tardor amb les primeres cols, de moment només tenim a punt la col Kale, però ben aviat, potser la setmana vinent, també en tindrem de cabdell i, qui sap, potser també els primers colraves i espinacs.

Avui els camps són ben fangosos. Tenim l'estació meteorològica fora de servei pendent de re-configuració, però només cal fer una mirada als camps per endevinar que van caure més litres que els que la terra pot engolir. Sovintegen les basses entre les fileres de conreus. Collir avui serà un estira-i-arronsa entre les nostres cames i els camps per veure qui és més tossut i es queda amb les botes d'aigua.

Ah! una altra cosa que no se'ns pot oblidar és comentar-vos, als que feu comanda per dimecres, que aquest dimecres no, l'altre, és festiu, tot i que nosaltres tampoc tenim res a celebrar. El fet és que, per tal d'evitar problemes de repartiment o recollida, aquella setmana repartirem i tindrem la botiga oberta el dijous en comptes del dimecres. Ja us ho tornarem a recordar, però pensem que és bo que ho sapigueu per tal que ho tingueu en compte a l'hora de fer la comanda.

Avui res més. És tard i calen mans i botes per la collita.
Apa, que tingueu molt bona setmana, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada