Bon dia!
Avui mini reportatge fotogràfic d'alguns dels conreus que resisteixen al camp. Si voleu veure la resta, haureu de venir en persona ;-)
De la primera plantada de tomata encara en queda força, però aquests dies en maduren molt poques |
|
|
|
Els pebrots comencen a madurar. A partir d'aquesta setmana ja ens en podeu demanar
|
|
Ja hem començat a collir carbassons de la segona tongada. Mireu la diferència entre els vells i els nous
|
|
Els moniatos tenen bona pinta. Aviat ja en podrem començar a collir
|
|
Les meloneres estan patint per la intensa insolació. L'argila blanca "evita" que el sol no els cremi
|
|
Enguany hem fet força cacauet. Si va com l'any passat en podem arribar a traure gairebé 900 kg!
|
|
Aquesta setmana estem collint la ceba seca. Aquesta és la Valenciana, que es conserva molt bé
|
Doncs fins aquí hem arribat.
Salut i bons aliments!
Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada