dijous, 1 de març del 2018

Ja en som 3

Bon dia!

Ahir va començar l'Oriol a treballar amb nosaltres. El que portem d'any hem anat de bòlit entre collita i collita, amanits pel temps que ha estat fent. Amb l'arribada d'un tercer puntal, en el que tenim dipositades moltes esperances, és segur que podrem fer alguna cosa més que collir. Ara només ens falta que s'eixugui una mica el fangueig que tenim als camps d'aquest antic aiguamoll que és la plana que conreem.

Dimecres, sota la neu que queia, però també sota el plàstic de l'hivernacle, finalment vam poder plantar les maduixeres. Ara ja tenim aquí planter de cebes, porros, bròcoli i remolatxa, que són les primeres plantades que podem fer a ple camp, fora dels plàstics. També estan a disponibilitat les llavors de pastanaga, ravenets i espinacs per continuar amb el ritual que té lloc als nostres camps pocs dies abans que la primavera arribi. Finalment, estem deixant a punt un dels hivernacles per les esperades tomateres i un bon camp per fer les primeres patates.

Nosaltres estem a punt. Com un corredor a la línia de sortida, esperant el tret enlaire. Fent un cop d'ull diari a les previsions del temps. Contenint les ganes, sabedors que cal fer les coses quan les condicions són les millors per tal d'aconseguir també els millors resultats.

Bon i assolellat dia!
Enric


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada