dijous, 8 de març del 2018

Ara va de debò



Sí, avui han arribat els dos darrers artefactes que necessitàvem per a la primera prova del nostre I+D de producció de sucs: el sac per a la premsa i el pasteuritzador.

Ja fa unes setmanes que us vaig comentar que pràcticament ho teníem tot a punt. Doncs bé, després d'alguna relliscada amb el pasteuritzador, que havíem dissenyat per l'ocasió i que haurem de recuperar més endavant si la cosa va bé, i d'investigar diverses possibilitats per escollir el teixit que havia de servir per filtrar la "pasta" de fruita, ara estem en disposició de fer les primeres proves a "gran escala" del sistema. Així doncs, dissabte ens enfrontarem a la desconeguda però engrescadora tasca d'intentar fer els nostres primers sucs, que envasarem en "bag in box".

Esperem que reeixim en l'experiència. Tant si és així com si no, en sentireu parlar en el reportatge "a tot color" que us faré la propera setmana. Les ganes de posar-nos-hi són difícils de contenir.

D'altra banda, aquest matí hem començat, precisament, amb la poda de les pomeres. Els peus pol·linitzadors ja es van bellugant i en pocs dies veurem les primeres flors. Esperem que la collita sigui com a mínim com la de l'any passat, pel que fa a quantitat, aroma i sabor, i que no tornem a ensopegar amb una altra calamarsada. Seria tot un detall!

Avui mateix també ha arribat el planter de tomata. Les primeres quatre-centes plantes per omplir un dels hivernacles. Són aquí, i tot i que es faran esperar els primers fruits, només de remenar-les i sentir l'aroma que desprenen, ja sembla que siguem a l'estiu.

Doncs res, a veure si ben aviat us podem oferir aquest suc tan preuat i, si tot va bé, també puguem presentar-vos altres barreges liquades dels nostres productes.

Aquí ho deixo: a veure si tots plegats som capaços de fer bondat i complir amb el compromís que tenim amb la Vida.

Molt bona setmana!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.com/catalog/9



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada