dijous, 15 de febrer del 2018

Quasi tot a punt!

Bon dia!

Ahir vam poder començar a passar el motocultor entre els cultius per controlar les herbes. Tot un plaer, encara que algú potser no s'ho acabi de creure, entrar a remenar la terra. No sé què deu tenir. Sembla com si s'alliberés alguna mena d'energia acumulada al sòl, que fórem capaços de captar i transformar en energia vital. De debò que és una tasca que posa les piles. No se t'acaben les ganes de seguir fent-la. Curiós.

Tenim encara el planter de maduixa que us vaig comentar fa un parell de setmanes. Les pluges no ens han deixar entrar als camps per preparar el sòl per a les sembres. Ni tan sols als hivernacles, on l'aigua es va escolar des dels laterals i les portes cap a l'interior. Però, oh Déu dels Déus!, sembla que algun bri de primavera s'està escolant entre els barrots cada matí gebrats d'aquest hivern. Si seguim amb aquesta bonança, la setmana vinent no només podrem plantar les maduixes, també podrem començar amb les primeres sembres de pastanaga i ravenets! Amb elles comença la temporada. En un parell de setmanes ja ens hi hem de posar amb les tomateres a l'hivernacle.

D'altra banda estem acabant d'equipar-nos per a la producció de suc de poma. Tenim la trituradora, la premsa i la marmita per pasteuritzar. Els envasos "bag in box" ja estan de camí. Vaja, que és més que possible que en un parell de setmanes puguem tornar a oferir-vos el suc de les nostres pomes, aquest cop fet directament per nosaltres... si ens en sortim ;-)

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.com/catalog/9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada