dijous, 8 de febrer del 2018

Millor xais que fang!


Bon dia!

Estic removent el petit desgavell que és la meva memòria per tal de trobar un moment agradable en la feina d'aquests dies passats. Renoi, se'm fa difícil trobar res per explicar que no siguin les calamitats del fang i la fred que hem passat remenant verdura. I llavors se m'acut de mirar les previsions. Pensut: doncs si el passat no és gaire agradable, anem a veure si ens esperen dies millors. I pam, em trobo aquesta previsió,


Que ve a dir que els propers dies farà igual de fred, s'accentuarà la tramuntana i cauran alguns ruixats. Doncs mira que bé!
Així que, per no parlar de moments per oblidar, us parlaré del projecte de l'Ivan I l'Íngrid, que fa ja un grapat de temps que consumeixen els nostres productes. Doncs ells han posat en marxa, entre Viladamat i Ventalló, una petita explotació ramadera que anomenen Xai Tramuntana. Ofereixen xai lletó criat a l'aire lliure seguint els principis de ramaderia extensiva, lliures d'antibiòtics i medicaments. No disposen de certificat de producte ecològic ja que l’extensió de terreny que necessiten les ovelles per pasturar amb aquest sistema és molt gran i els camps que els envolten tampoc estan certificats. "Si tasteu el nostre xai", asseguren, "notareu  un gust particular, tret característic de la cria sostenible i respectuosa que fem".
Si hi esteu interessats, podeu contactar amb ells al correu: xaitramuntana@gmail.com. També podeu visitar el seu facebook. Nosaltres encara no l'hem tastat, però no trigarem gaire!

Apa, a abrigar-se, que la fred no marxa.

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.com/catalog/9
Si no veieu correctament aquest correu o voleu veure tots els nostres posts, podeu visitar el nostre blog:
http://parcagroecologic.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada