dijous, 7 d’agost del 2014

Gràcies

Hola,

Gràcies per totes les mostres de suport que ens heu fet arribar des que ens va caure la calamarsada. Conforta i empeny a continuar endavant saber que la feina que fem té sentit i que aquest sentit no es queda a casa nostra, sinó que és compartit per molts i moltes dels que setmanalment us alimenteu, si més no en part, amb el nostres productes.

Degut a la baixada de la producció i per tal de poder continuar servint-vos productes, hem deixat d'anar un dia a la setmana a mercat i prioritzem les vostres comandes per davant d'altres vendes que fèiem a altres clients. És per aquest motiu que podem seguir oferint-vos, malgrat tot, bastanta diversitat de productes.
D'altra banda com que en aquesta època tot creix ràpidament, finalment la setmana passada ja vam poder tornar-vos a oferir enciams, malgrat no són els millors de la temporada vam pensar que ja tornaven a estar prou bé.

I aquí estem. Tot i tenir la major part dels camp buits, ahir vam començar amb les sembres i avui ja comencem plantacions. Esperem que en un parell de mesos el record no sigui ja tan amarg.

D'aquí a un parell de setmanes la Luciana, que ens serveix el tofú i el seità, farà una setmana de vacances. Per tant si voleu podeu demanar-ne més per tal que no us quedeu sense.

Gràcies de nou pel suport i perdoneu pel poc entusiasme d'aquestes línies. Segur que en poc temps el tornem a recuperar.

Molta sort i molt bona setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada