dijous, 6 de juliol del 2023

Tot arriba!

 Bon dia!

 

Ahir vam passar tot el dia collint la feixa de les patates. Ni més ni menys que 10 fileres de la varietat Àgria, 5 fileres de Miren, 5 fileres de Rudolph i altres 5 de Kennebec. Vam començar molt engrescats, organitzats amb la idea de poder acabar la feina però, com no sempre surten les coses com un vol, vam tenir l'imprevist de trencar per accident la toma de força del tractor. Degut a aquest contratemps, no vam poder enllestir la feina al complert.

Tot i així, ja hem pogut emmagatzemar un bon número de caixes dins la cambra frigorífica i, ara el repte, serà trobar lloc per col·locar la resta de collites pels mercats i les cistelles!

 

      L'Albert, que fa 1,93m d'alt, és l'únic pencaire que no té problemes per arribar a la caixa més alta.


Per altra banda, tenim la gran novetat de la setmana. Segurament, molts ja us ho ensumàveu i, per a aquells que vàreu venir el dimecres a botiga no és cap sorpresa però, hem començat a collir les síndires! Després de fer algun que altre tast per assegurar-nos que, quan us arribin a taula siguin ben dolces, hem pres la decisió de donar el tret de sortida a la temporada. Per aquells que preferiu el meló, encara haureu d'esperar un parell de setmanes.


Dissabte podreu comprar-les senceres o a meitats tant al mercat de Palamós al matí, com a la botiga del Parc a Albons de 17:00 a 20:00h.


Res més per avui, ens reservem l'energia pel camp, que l'estiu tot just comença!

Laia i Albert

Salut i bons aliments!
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada