dijous, 27 d’abril del 2023

Hi ha algú que vulgui fer de pagès?

 Bon dia!

Continuem cercant una persona per afegir-se al nostre equip. Fem una tasca que podríem considerar essencial i per tant amb un futur, podríem dir, "assegurat" (se suposa que tots hem de continuar menjant). No es pot dir el mateix d'altres sectors, que diríem que en aquests moments sembla que encara rutllen (llegiu turisme i similars). Serà per aquesta estranya qualitat del ser humà que és la de ser conscient d'anar cap a l'abisme i no canviar res, o molt poc, fins que ja no hi ha remei. Una reflexió una mica exagerada per captar personal, ja ho podeu ben dir. Segur que si oferíssim una plaça d'hostessa de vol no tindríem cap problema per cobrir-la. Aquest és el món on vivim, tant se val les conseqüències del que fem. En fi, que  si sabeu d'algú que tingui ganes de treballar al camp, passeu-li el nostre contacte, si us plau.

Malauradament, ho vam poder confirmar aquesta setmana parlant amb una companya pagesa: fins i tot algunes persones del nostre sector prefereixen que els seus fills no s'hi dediquin. Sort en tenim d'exemples com els de l'activista Pep Riera, que va tenir quatre fills i tots fan de pagès, cadascun amb el seu propi projecte, a la producció agrària. Pel que sabem, la meitat fan producció ecològica. Amb una integritat de ferro, aquest home sí  hauria de ser, per moltes de les coses que ha fet a la seva vida, un referent reconegut per tothom, no com altres personatges públics i influents (altrament dits influencers) que lluny de moure un dit per fer del món un lloc millor, conviden, amb la seva manera de fer, a continuar maltractant-lo.

Continuarem aquestes reflexions un altre dia. El tema dona molt de si.

Parlem del que hauríem de parlar. Ara sí, ja us podem dir que hem començat amb la collita de maduixes i sembla que les carxoferes entren en plena producció. A la finca s'han intensificat les plantacions. Aquesta setmana ja ha arribat el torn a alberginieres, pebroteres, sindrieres, meloneres, i tot un llarg llistat d'hortalisses que en dos o tres mesos podran arribar a les nostres taules.

Que tingueu molt bona setmana, salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada