divendres, 15 d’abril del 2022

Respecte al pa i un canvi excepcional

 Bon dia!

Primer de tot us volem demanar disculpes perquè la setmana passada vam haver de despenjar el pa del nostre catàleg i no us en vam dir res. Fa un parell de setmanes vam començar oferint-vos pa i farina de "Pastant diversitat". El cas és que no sabíem que la setmana següent els forners farien vacances... Tal i com us vam comentar, nosaltres fa temps que en consumim, en duem regularment a Palamós i els clients més antics recordareu que fa anys també el teníem al catàleg. Sigui com sigui, a partir d'aquesta setmana, i sempre que hi hagi prou demanda, us tornem a oferir alguns dels seus productes. Us els recomanem de veritat. És un projecte emmarcat dins el que anomenem pagesos-forners ja que conreen directament o amb acord amb altres pagesos, els cereals, molts d'ells varietats antigues, que molen amb un molí de pedres per elaborar els seus productes.

D'altra banda, abans que ens n'oblidem i per als que feu comanda per dimecres, aquesta setmana vinent en comptes de dilluns, tancarem el catàleg a les 9 del matí de dimarts.

Us passem algunes imatges preses aquest matí dels conreus sembrats aquest any, alguns dels quals, com ara l'espinac o els enciams fulla de roure, ja els hem començat a collir.

Les patateres regant-se.

Cols, bledes, enciams i espinacs plantats a mig febrer
 
Primers brots del nostre planter de moniatos!

Salut i bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
Parc Agroecològic de l'Empordà - Botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada