dijous, 5 d’agost del 2021

L'espiral, a ritme vertiginós!

Avui començo amb el vídeo de l'estat actual de la nostra espiral de carbassa de fregall. Si el compareu amb el que us vaig fer arribar fa 15 dies veureu el canvi que ha fet. Ja fa dies vam veure les primeres flors masculines, que sempre apareixen, com en totes les cucurbitàcies, abans que les femenines. I ara ja s'hi poden veure les primeres carbasses. Està espectacular. Si teniu temps per a fer-nos una visita, us aconsellem que no deixeu passar l'oportunitat de venir a veure-la.

Canviant de tema, ja hem trobat un petit local a Torroella. Gràcies al nostre client i amic Quim, que ens en va suggerir uns quants. Esperem poder oferir-vos els nostres melons, cebes, carbasses i moniatos fins molt més enllà del que ho hem fet els darrers anys. A la nostra finca no tenim cap espai amb les condicions idònies per a que aquests productes es guardin gaire temps. L'excés d'humitat, la baixada de la temperatura i els contrastos d'ambdós que sovintegen els nostres coberts durant la tardor i l'hivern, comprometen la conservació d'aquests productes, que prefereixen menys humitat i una temperatura més suau. A veure com va l'experiència.

Aquesta setmana ja us oferim les panotxes de blat de moro dolç. Ahir en vam collir un parell que pràcticament ja estaven al punt. Esperem que us agradin!

Salut i molt bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada