dijous, 29 de juliol del 2021

Cercant espai

Com us vaig comentar la setmana passada, enguany, a diferència de l'any passat, és un any de bones collites. Tant és així, que ja ens estem quedant sense espai per a guardar els productes de més llarga conservació. Tenint en compte que encara no hem collit tota la ceba, que tenim molts melons de guardar, que ens poc més de dos mesos cal collir la carbassa i que una mica més tard hem de treure els moniatos del camp, no tenim altra sortida que buscar algun magatzem extern per poder encabir-ho tot. De manera que aprofito aquest petit espai per demanar-vos si teniu algun lloc -o sabeu d'algú que en tingui- per a posar-hi les caixes i els palots amb aquestes collites. Amb uns 50 m2 crec que ja faríem. Ha de ser un espai tancat, pavimentat per poder fer córrer el transpalet i, a poder ser, ben ventilat. Si se us acut algun lloc possible, us agrairíem que ens ho diguéssiu.

Aquesta setmana hem afegit la carbassa cacauet al nostre catàleg, us la servirem acabada de collir. En pocs dies començarem també a collir el blat de moro dolç. L'any passat no en vam fer perquè no vam trobar llavor. Enguany vam sembrar una varietat no híbrida i té molt bona pinta. Si surt prou bo, ens podrem guardar la llavor per l'any vinent sense tenir problemes amb la descendència.

Ahir ja vam plantar els primers bròcolis i cols. No s'hi val a badar si en volem tenir quan arribi la tardor. De cols n'hem fet també de lombarda i de brusel·les. I avui seguirem amb la darrera plantada de porros i d'api-raves, que són els que us oferirem ja ben entrat l'hivern. De fet els porros i els api-raves són dos dels cultius de cicle més llarg que tenim. Aquests en concret necessitaran, si tot va bé (afegitó típicament pagès), entre 4 i 5 mesos per estar al punt.

Apa, anem per feina!

Salut i molt bons aliments!

Enric i Mireia
Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada