dijous, 30 d’abril del 2020

No ens queixem.



Bon dia!

No ens queixem. Ja ho hem dit altres vegades que tots els que estem treballant aquí ho fem per què així ho hem triat. Ens agrada i gaudim fent aquesta feina, que dit sigui de pas, podem continuar fent-la gràcies a tots vosaltres. Cap dels que estem tirant endavant aquest projecte som fills de pagesos ni ens hem trobat un negoci en marxa. Han estat la perseverança, la il·lusió i la passió els motors que han fet possible que hàgim arribat fins on som. I, segur, també la sort de trobar aquest racó de món tan fèrtil i de poder tenir el suport de les persones que hi han treballat i que ens acompanyeu consumint els nostres productes.

Malauradament aquest any no ens està portant gaire alegries a tots plegats. Més aviat el contrari. Enguany a nosaltres se'ns han sumat aquestes dues inundacions que bé sabeu. En realitat ens ha afectat molt més aquest segon aiguat que no pas el primer, el famós Glòria. Ben bé hem perdut un 90 % del que teníem al camp. Han aguantat estoicament les remolatxes, les bledes, les cebes i porros petits i els espàrrecs. De la resta de cultius només queden alguns rodals amb les plantes dempeus. La majoria s'han col·lapsat. Els espinacs han estat els primers en ofegar-se. Sempre ho fan en els períodes de pluja continuada. Respecte als altres cultius, és el primer cop en 35 anys de vivències hortícoles que veig res semblant. Els camps fan pena.

Espinacs
Patateres
Enciams
Ruca
Bròcolí

Sí, els camps fan pena, però, com dir-ho.... nosaltres no volem fer-vos pena! Us ho explico per què sempre hem estat transparents. És part de la nostra manera de ser i de fer. Per nosaltres és important que sapigueu què passa allà on creixen les verdures que mengeu i per què us oferim el que us oferim. En aquest sentit veureu que el catàleg de les properes setmanes estarà mancat de producte nostre. Ara ja en sabeu les raons.... Estem delitosos de poder entrar als camps i sembrar i plantar a dojo! En aquests moment la terra segueix amarada d'aigua i és fins i tot complicat d'entrar-hi a collir el poc que ens ofereix. Esperem que les properes setmanes puguem donar un tomb a la situació i en els mesos que venen oferir-vos de nou els productes que sempre us hem ofert, amb la frescor i la qualitat que tots volem. De moment, recorrerem a totes les xarxes de pagesos properes per continuar abastint-vos de producte el màxim de local i, sense excepció, ecològic.

Que passeu uns bons dies.

Salut i bons aliments.
Enric
Salut, Pau, Llibertat i República
#ViscaLaTerraViva
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

1 comentari: