dijous, 24 d’octubre del 2019

Seguim en moviment

Bon dia!

La vida és moviment. No sé qui va ser qui ho va dir primer. Tant se val. No sé com ho veieu vosaltres. Per a alguns la vida és contemplació. Perfecte. Està clar que cadascú es crea la seva pròpia realitat, malgrat que el fets ens semblin inqüestionables. I si no, ja em direu com s'explica el que estem vivint.

Fidels a la nostra manera d'entendre la vida, malgrat plogui aigua o ploguin pals, nosaltres seguirem movent-nos. Amb tota la intenció del món de fer-ho cap a endavant, conscients que de vegades anem de costat i que, quan ens n'adonem, mirem de corregir-ho; conscients que, de vegades, fins i tot anem enrere, llavors mirem sempre d'agafar embranzida. Així som, ves.

Ho aterrarem tot plegat, sense entrar en política. Aquest dimarts i tot el dimecres vam tenir els camps ben negats. Per dir-ho poèticament, podies emmirallar-te en molts d'ells. No he hagut de pensar gaire la metàfora. Fixeu-vos perquè us ho dic així:



Si teniu molt bona vista, però bona de debò (i si no, refieu-vos de mi que sé ben bé el que hi ha), al fons de la primera imatge veureu que hi ha ruca i bleda acabades de plantar. A la segona, cebes, remolatxes, cols i altres conreus d'hivern, intentant treure el cap per mirar de respirar una mica. Ho tenien difícil, però elles també miraven i miraran d'anar endavant.

En aquests moments hauríem de procurar de no "intervenir-hi" gaire, però demà hem de collir pel mercat i, tot i que serà tasca complicada, us asseguro que, amb més o menys èxit, també ens en sortirem. Vaja, vinc a dir que d'obstacles ens en trobem arreu, però res de res que faci que ens aturem.

Salut, Llibertat i República!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada