dijous, 3 d’octubre del 2019

Allau de propostes

Bon dia!

Aquesta setmana ha passat una cosa poc usual que és molt d'agrair. Han estat tres propostes de millora de tres persones que ja fa anys que consumiu els nostres productes. Les vull compartir amb tots i, de veritat, ens agrada molt que tothom que vulgui fer aportacions, ens les faci arribar.

La primera fa referència als envasos de plàstic dels iogurts, que podem fer extensiu als formatges, la llet i el tofu. Nosaltres ja fa temps que hem deixat d'utilitzar aquest material per embolcallar les fruites i verdures. Darrerament hi ha moltes notícies sobre la presencia dels micro-plàstics, no únicament en el medi natural sinó també en el nostre organisme. Tot i no tenir molta informació de les conseqüències sobre la salut (s'hi està investigant), és evident que ningú pot estar gaire content sabent que cada cop hi ha més presència d'aquestes substàncies en el nostre reg sanguini. Per tot plegat traslladarem aquesta inquietud als nostres proveïdors de làctics i tofu i els emplaçarem a canviar els seus envasos per vidre. Ja us direm què ens n'han dit, i mirarem d'articular una presa de decisions que sigui consensuada amb tot els que estigueu interessats en prendre-hi part.

La segona proposta, més fàcil de resoldre, és que indiquem en el nostre web amb quins ingredients i en quina proporció estan fets els productes que elaborem nosaltres. De fet ja era aquesta la nostra intenció. La voràgine del dia a dia ens enxampa modificant contínuament les nostres prioritats i, al final, algunes coses es queden al tinter. Mirarem de solucionar-ho aquest cap de setmana.

I la darrera proposta és que incorporem al nostre catàleg pasta ecològica a granel que es fa de manera artesanal a Besalú. Ens hi posarem en contacte per veure quines possibilitats hi ha de tenir-ne.

Si segueix aquest moviment de propostes, ens plantejarem implementar alguna mena de fòrum "on line" on tots plegats ens puguem intercanviar propostes i opinions i ens serveixi d'eina per a adaptar el nostre oferiment a les vostres necessitats.

Salut, Llibertat i República.
Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada