dijous, 26 de setembre del 2019

Que en som de vulnerables!

Us altre dia trist...


Avui se’m fa difícil escriure sense deixar de pensar en la vulnerabilitat dels nostres actes davant l’Estat. Me n’adono de la fatídica sensació de que, fins i tot jo que em llegiu quatre gats, mesuro les paraules per tal de passar desapercebut davant la repressió. Tot i així remugaré, ni que sigui suaument, perquè ni puc ni vull evitar-ho: QUIN FÀSTIC DE SISTEMA !

Com us vaig comentar la setmana passada, ja hem començat amb la collita de la poma. Hem fet tota la groga. "Malauradament" n'ha sortit molta més per fer sucs que no pas de maca per vendre'n. La bona notícia és que el suc és un bé molt preuat... Per contra, tot i que tot just acabem de començar, sembla que amb la poma vermella es canviaran les tornes. Sospitem que el color groc és molt més atractiu per als insectes i això fa més vulnerables les grogues.

Canviant d'àmbit, ahir vam tastar la fulla del nap cuita i gratinada amb altres verdures. Es veu tan tendra que no ens en vam poder estar. El resultat va ser excel·lent. Té una textura que recorda les borratges, tot i que són dues espècies ben diferents. El nap destaca entre les arrels pel seu alt contingut en vitamina C i sembla ser que encara més les seves fulles. Curiosament, l'arrel té un valor calòric molt baix, molta fibra i és molt ric en diversos minerals. Si no els heu tastat, feu-ho. El lloc que ocupa en la nostra alimentació no és el que es mereix.

Permeteu-me acabar avui així:
Resultat d'imatges de llibertat presos politics
Tinguem una bona setmana.

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada