dijous, 22 de novembre del 2018

Ens veiem al cinema?

 
Bon dia!

He de complir la meva paraula i no parlar més de la pluja. Així que passem pàgina.

Com a l'horta no podem fer altra feina que collir, hem començat amb la poda de les oliveres. Les pobres sempre les deixem pel final, que mai no arriba. Enguany ens hi podrem dedicar una mica més, ateses les circumstàncies...

Feia tres anys que no les podàvem, i uns quants més que pràcticament no collim res. L'olivera no demana gaire feina, però la poca que necessita cal fer-la. Si no, com a mínim aquí a la plana, els arbres poden arribar a perdre gairebé tota la fulla. Són arbres de llocs més aspres i secs. En terres tan fèrtils i humides, com les de la plana d'Albons, creixen bé, però pateixen molts problemes de fongs, mosca i estornells. Mirarem de recuperar-les i estar-hi més a sobre. En tenim una cinquantena i ja tenen edat per donar una collita abundant.

Com avui se m'acaba la inspiració, acabo convidant-vos, tot i que sense el permís dels autors, a venir demà dissabte a la tarda al cinema de Torroella a veure el documental "Torroella terra d'hortes". Aquesta pel·lícula neix d'una iniciativa per recopilar tota la saviesa i el saber fer de la gent de camp de la zona, un coneixement en indubtable perill d'extinció.

Ens veiem allà!

Bona setmana i molt sort
(Nota: no vindria gens malament una mica de tramuntaneta)

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada