dijous, 29 de novembre del 2018

Del que fem quan no podem fer el que cal


Bon dia!

Per avui han anunciat una mica de tramuntana. El vent del nord, sec com una mala cosa, és l'única esperança que tenim per a deslliurar-nos del fangueig. Llàstima que la matinada de demà sembla que ja haurà deixat de bufar. Diuen que les coses si són breus són dos cops bones (crec que és una traducció literal del castellà, però no sé com seria en català). Conclusió: la dita no es aplicable en tots els casos i probablement seguirem anant a pastar fang cada cop que anem a collir... però no perdem l'esperança: si més no, almenys en aquest moment, encara no plou.

Estem aprofitant l'avinentesa per pintar portes, reestructurar espais i fer tasques de manteniment, a banda de continuar amb la poda de les oliveres, tal i com us vaig comentar la setmana passada. I també per a continuar formant-nos. Aquesta setmana hem assistit a un parell de jornades que giraven en torn del que podríem anomenar turisme agrari, emmarcat dins el turisme sostenible. L'any vinent tenim la intenció de donar una bona empenta a les activitats que en aquest sentit hem començat enguany i completar l'oferiment amb d'altres que siguin ben engrescadores.

Tot i que fa dies que no us parlo de l'obrador, seguim amb el projecte al cap. Ens hem inscrit en un curs que fan a l'escola agrària de Monells sobre elaboració i conservació de salses i patés. Justament el que volíem fer amb els nostres excedents. Ja us aniré informant de com evoluciona tot plegat.

Per acabar vull comentar-vos que, com cada any i coincidint amb les festes de Nadal, farem vacances. Enguany només seran un parell de setmanes, del 23 de desembre al 6 de gener. Segur que podreu sobreviure sense nosaltres ;-)

Apa, molta sort i molt bona setmana.

Enric
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada