dijous, 13 de setembre de 2018

Per a les escoles i acord de custòdia

Bon dia!

Amb el nou curs escolar enguany recuperem i ampliem l'oferiment d'activitats per a les escoles. El Parc Agroecològic va néixer amb la vocació de ser molt més que un espai de producció agrària ecològica. Gairebé des dels nostres inicis, cap a l'any 2005, ja realitzàvem visites per a grups i famílies, activitats per a escoles i esplais, casals per a nens i cursos diversos. Tot plegat sempre amb la sostenibilitat com a eix central.

El creixement de la demanda de productes ecològics i la meva vocació pagesa, van fer que el vessant productiu de la finca agafés molta empenta i la resta d'aspectes més divulgatius i pedagògics es van quedar en un segon terme ben aviat i, amb el temps, han acabat essent anecdòtics.

Enguany, amb les activitats d'aquest estiu, els passejos musicalitzats i el taller "Fem sonar la natura", vam començar a recuperar aquest vessant divulgatiu i pedagògic. Ara l'ampliem amb activitats i vistes per a escoles. Potser us pot interessar als que sou mestres, que em consta que sou un bon grapat, o als que teniu fills a primària o a l'ESO. Vaja, que us deixo aquí el cartell que hem preparat i el contacte de la Mireia (mireia@parcagroecologic.com - 667985872), que és qui ho gestiona i us pot ampliar la informació, per si voleu incloure el Parc entre les vostres propostes als centres escolars.


D'altra banda, la setmana passada vam signar amb la IAEDEN l'acord de custòdia agrària que us vam comentar fa unes setmanes. Més avall teniu una instantània del moment. Entre las actuacions que vam acordar, hi consta la d'incorporar a la finca elements que ens ajudin a incrementar la quantitat i diversitat d'ocells que tenim a la finca. En aquest sentit, ben aviat rebrem la visita d'experts de l'entitat amb un bon grapat de caixes niu per a diverses espècies. Us anirem informant del tema quan es vagi materialitzant.


Apa, des del Parc us desitgem que tingueu una bona setmana i molta sort amb el que feu.
---------------------------------------------------------------------------------
Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada