dijous, 22 de juny del 2017

Embarbussaments informàtics ... o no ben bé

Espero que tots els que esteu donats d'alta rebeu aquest correu. He tingut un petit daltabaix amb el programa de gestió de correu electrònic i he hagut de retornar a fer el llistat d'adreces. Es clar que si el rebeu vol dir que ja hi sou de nou al llistat, i si no el rebeu, no sabreu que està passant...

En tot cas, si el rebeu i ja us havíeu donat de baixa, doncs m'ho dieu i us torno a donar de baixa. I, d'altra banda, també pot ser que algú del mercat de Palamós rebi un missatge dirigit als que sou aquí pel tema de les cistelles dels dimecres. En fi, embolica que fa fort! Demano disculpes pels malentesos que es puguin generar: miraré d'anar-los resolent, però necessito que em digueu alguna cosa si rebeu missatges que no us quadren.

Ja us dono les gràcies per endavant.

Ja som un bon grapat d'inscrits per la jornada de portes obertes del diumenge 15. Per si algú encara no ha rebut el cartell-programa, us el torno a enganxar aquí.


A risc de fer-me pesadet sobre el tema de l'assistència, us demano si us plau que, si no ho heu fet encara, ens digueu, si és el cas, que veniu i quants sereu. Bàsicament és pel tema del tast. On hi mengen 2, hi mengen 3, però no 23!

I què us he de dir d'aquesta setmana? Doncs que anem de bòlit mirant de deixar-ho tot en condicions per la vostra visita. Ja sabeu, com qui endreça la casa quan han de venir convidats... és clar que una casa de 52.000 m2 no s'endreça d'un dia per l'altra. No ben bé ... De manera que ja m'excuso (ja m'hi val!) si trobeu que la caseta no està en les millor condicions possibles.

Novetats al catàleg n'hi ha poques, però una d'important: a partir de demà ja us servirem pastanagues de les nostres! Ja he dit moltes vegades que les pastanagues que han crescut amb tanta calor no són ni de bon tros les millors de l'any. La tardor i l'hivern són èpoques que afavoreixen la dolçor i bona textura de la pastanaga, però aquest estiu avançat que s'ha engolit la primavera dóna, almenys a casa nostra, pastanagues menys sucrades i més estelloses.

I prou, que és tard i els veïns volen anar-se'n a dormir.

Bona nit i molta sort!
Enric
----------------
Podeu fer la vostra comanda seguint aquest enllaç: http://www.parcagroecologic.cat
Si no veieu aquest correu correctament, podeu visitar el nostre blog a: http://parcagroecologic.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada