divendres, 14 d’abril del 2017

Punyeters aspersos!

Hola!

Aquesta setmana estem anant de bòlit, per variar. En aquests moment que la feina es dispara al camp, l'equip de treball som una persona a dedicació complerta i una altra a mitja jornada. Estem a l'espera que a primers de maig s'incorpori en Marc, un reforç indispensable en el que tenim depositades moltes esperances per alleugerir la càrrega de feina. A finals de maig també es reincorporarà en Samba, unes mans amb energia que supleixen la que anem perdent amb el pas dels anys. Mentrestant, ja ens perdonareu si faig tard, com avui mateix, que escric aquestes línies amb un dia de retard respecte al previst.

Però que no decaigui l'humor! Per alleugerir les penes a pagès (ja sabeu que som de la llagrimeta fluixa i sempre ens queixem), us envio una instantània protagonitzada pels aspersors d'una feixa, que tot sovint s'encapritxen en embussar-se, en un moment en que hi he d'intervenir per a que funcionin com cal ... encara que sembli una cosa ben diferent!



I per no acabar en sec, també us envio un enllaç per a que passeu una estona. És la història de dues tomates que es troben en un bar...

Fins aviat!
Enric
---------------------------------------------------------------------------------

Per fer la vostra comanda, seguiu el següent enllaç:
http://www.parcagroecologic.com


Si no veieu correctament aquest correu o voleu veure tots els nostres posts, podeu visitar el nostre blog:
http://parcagroecologic.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada