dimecres, 15 de març de 2017

Sobre la qualitat de les coses ....

Avui un posat una mica seriós 😉 .Us vull parlar de la qualitat del producte que us servim. No cal dir que voldríem tenir-ho sempre tot excel·lent, gustativa i visualment. La realitat és que no deixem de ser petits productors, amb les connotacions que això implica.

Si féssim només dos o tres productes podríem sembrar-ne cada setmana, tenir-ne més cura i collir només el millor. El fet que conreem més de una vintena de verdures cada temporada, limita les possibilitats de sembres contínues i de la seva cura intensiva. Això vol dir, d'una banda que collim durant més temps de la mateixa sembrada, allargant la vida de la planta o el conreu, que de vegades està més envellit del que ens agradaria. I per una altra, la limitació de temps en la dedicació a cada conreu, ja que en tenim molts i nosaltres som pocs, fa que de vegades no estiguin tan ben cuidats com desitjaríem.

Malgrat tot procurem sempre que el que us servim tingui una qualitat mínima assegurada, tant visual com gustativament, i, per descomptat, sempre garantim que el seu conreu és cent per cent ecològic. Poques són les vegades que algú ens diu que un producte no és del seu grat, però tot plegat ho dic pel fet que el consumidor de productes ecològics te la fama de ser molt sofert. I segurament que és cert, però si us plau, no deixeu de dir-nos-ho si algun producte no és tal com esperàveu. Sobretot els que feu comanda sense haver vist els productes ....

La cosa encara és més difícil de controlar quan els productes no són nostres. També comprem coses que no hem vist. I de vegades tampoc són tal com les esperàvem. En fi, aquí poc hi podem fer. Però també en aquests casos podeu dir la vostra i jo ho puc transmetre a l'altre productor. Home, siguem sofert, però tampoc ens passem


Canviant de tema, aquesta setmana ja hem plantat les tomateres.





Aquí una prova del fet, encara que no molt reeixida ...

Apa, a treballar.
Salut i bons aliments,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada