dijous, 8 de setembre del 2016

Tornen els llegums

Ja tenim aquí els llegums d'enguany. Tornen les llenties pardines i els cigronets. Són d'en Joan i la Fàtima, de "Fruits del secà". Podeu veure tot el que fan i les característiques d'aquestes dues granes a la seva web.

I per part nostra torna, la propera setmana, el cobdiciat espinac. Amb les temperatures que encara tenim les dues sembres que hem fet fins ara no han sigut gaire bones. A més de 25 ºC l'espinac té mandra de treure el cap i germina molt malament. A veure si el temps refresca com li pertoca i les properes són més bones i us en podem oferir amb més continuitat.

Per si sabeu d'algú que li pugui interessar, estem preparant un nou curs per a fer les feines del camp amb cavall. És un curs pensat específicament per a treballs a l'horta amb la Kassine. La Kassine és una porta-eina per a tracció animal moderna, on s'hi poden acoblar tot tipus d'eines que faciliten les diferents tasques de l'hort. Moltes d'aquestes eines són version adaptades de les darreres innovacions que s'han introduït en eines motoritzades i en tractors, especialment en agricultura ecològica on el treball del sòl és més complexe ja que no s'utilitzen herbicides pel control de les herbes. Vaja, que si us interessa o coneixeu algú que hi estigui interessat, podeu consultar més detalls a la web: http://cursos.pagesosagroecologics.com/




D'altra banda ja hem aixecat tots els camps on teníem síndries. Hem pogut rescatar-ne un bon grapat que ja estaven madures, tot i que són més petitones. Ara si que us puc confirmar que queden les que queden i no hi hauran més fins l'any vinent. De melons encara ens queda un camp per començar a collir i també tenim uns quants de pell de gripau que es guarden més temps.

Molt bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada