dijous, 11 d’agost del 2016

Mussols al Parc

Després de setmanes amb tant d'atrafegament que no he dedicat ni us segon a escriure-us, per fi m'hi puc posar uns minutets. I és que aquest any costa atrapar-se la feina. Hi ha tantes raons que no sé realment quina és. El fet és que les hores passen sota el sol i un acaba tant amb la llengua fora que no queda energia per més. Amb tot, li ha tocat el rebre, entre tantes altres coses, a aquest espai que intento dedicar-vos setmanalment.

Deixem-ho córrer i posem-nos-hi.

Aquesta setmana vam tenir una proposat del centre de recuperació de fauna del aiguamolls i, justament ahir al vespre, vam alliberar 3 mussolets a casa nostra. Va ser ben bonic i ja hem quedat que l'any vinent ho tornarem a fer, però dedicant-hi més esforços per tal de crear un lloc on els mussols s'hi vulguin quedar. Hi ha una tècnica er fer-ho, però ja em perdonareu: ara no recordo quin nom té.

El moment màgic!
En un altre ordre de coses, ja disposem de tomata per fer conserva. Si en voleu, les caixes de 10 Kg surten més econòmiques. Potser també podeu provar de fer gaspatxo amb aquesta tomata, però té menys aigua que les altres.

I fins aquí el temps que podem dedicar-hi avui. Espero que la setmana vinent pugui repetir com aquesta i tornar-vos a escriure quatre ratlles.

Bon estiu i bons aliments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada