dijous, 9 de juny de 2016

A verure si ens atrapem ...

Seguint parlant del temps, com fem tot sovint, aquesta setmana el sol ha treballat de debò. Tant que, deixant a banda que ja estem negres, les plantes han començat a créixer com boges i, gairebé, a recuperar part del temps perdut. Aquesta imatge que teniu més avall és d'aquest dilluns. Les meloneres tot just començaven a treure el cap fóra del plàstic. Si veniu demà dissabte a veure-les, segurament que les plantes d'una línia tocaran amb les de l'altra, i això que estan separades un parell de metres! (Recordeu que tenim oberta la botiga de moment de 16:30 a 18:00 h; a partir de la setmana vinent ja tancarem a les 20:00h). Així és la natura, sempre sorprenent.


Les meloneres són només un exemple, es clar. La setmana passada ens queixàvem que les tomateres encara eren molt verdes. Doncs ahir en vam menjar les primeres. I si la cosa no es capgira, tot i que sembla que avui les temperatures baixaran una mica, per la setmana vinent ja podem oferir-vos tomata nostra. De tota manera us demanarem una mica de comprensió amb aquest tema. Tenim dues varietats que comencen a madurar, la Bodar, més guerrera i que surt més econòmica, i la Montgrí, tradicional de la zona, més delicada però també més gustosa. Us n'oferim les dues, però no sabem si hi haurà prou quantitat d'una o altra per cobrir les vostres comandes. Així que potser ens demanareu d'una i us haurem de posar algunes de l'altra. Tant debò que no passi, però en ser les primeres potser que sigui així.

Com a novetat també podrem oferir-vos cirera d'en Josep Montmany. Amb l'aturada de la pluja han deixat d'esberlar-se. Esperem que aviat puguem oferir-vos una mica més de varietat de fruita.

Bona setmana i bons aliments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada