dijous, 5 de maig del 2016

Plourà molt o poc?

Qui sap que acabarà fent aquest cap de setmana. Hem anat seguint les previsions meteorològiques des de fa dies i sembla que totes coincideixen en que ja dissabte a la tarda començarà a ploure, però les expectatives de pluja cada dia han anat variant. Primer semblava que havia de caure tota l'aigua del cel, després que si pràcticament no plourà, més tard que sí que plourà bastant, ara que plourà però molt poca cosa .... i  com sempre, les úniques previsions que s'aguanten són les fetes el dia després ... i segons on ho miris tampoc coincideixen ... En fi, que sigui el que hagi de ser.

Per sort aquesta setmana ens ha permès plantar tot el que teníem pendent: pebrots, albergínies, cogombres, melons, síndries, tomata de penjar, tomata per conserva, més porros, blat de moro, ... vaja, gairebé de tot del que hem d'anar collint aquest estiu. Ara ens toca esperar que les pluges i la tramuntana siguin benèvoles, de la resta de coses ja ens encarregarem nosaltres.

Com que ja ha arribat el maig fatídic (fatídic en relació a la varietat de productes que tenim per oferir-vos), ja se'ns han acabat algunes coses com ara la carbassa, que no retornarà fins l'agost si tot va bé. La sort és que sembla que pràcticament podrem enllaçar la pastanaga d'hivern amb la de primavera. Normalment hi ha un més i mig a l'any, de finals d'abril a primers de juny, que no collim pastanaga. Alguna cosa devem haver aprés ja que encara estem collint de l'any passat i les primeres d'enguany tenen per un parell de setmanes per estar al punt. O hem aprés alguna cosa o els astres s'han posat d'acord per donar-nos un cop de mà, que també podria ser ;-)

Que tingueu una bona setmana, amb la pluja que caigui, sigui la que sigui ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada