dijous, 3 de març del 2016
Qualitat dels aliments ecològics
Sovint es creu que la qualitat nutricional de les fruites i verdures ecològiques, és tan sols una qüestió lligada a la presència o no de residus químics dels pesticides utilitzats en el seu conreu. Per confiança cega en les administracions, sovint s'ha pensat que si un aliment està present en una parada de mercat o en el prestatge d'una botiga o supermercat, aquell aliment ja ha de ser sa i no contenir res que pugui afectar negativament la nostra salud. Per sort aquesta visió de les coses ha anat canviant i hi ha molts estudis que ho evidencien.
En aquesta línia i aprofundint també en altres aspectes rellevant de la qualitat dels aliments ecològics, el propi Departament d'Agricultura ha editat una publicació que porta per títol: Sostenibilitat i qualitat dels aliments ecològics. On recull, avalat per diversos estudis, una extensa amalgama de diferències entre els productes ecològics i els convencionals i, per tant, un munt de raons per triar-los a l'hora de plantejar-nos la nostra alimentació. Podeu consultar la publicació en format electrònic.
Recuperant la temàtica de les darreres setmanes, referent al treball del camp amb cavall, en Menut us estaria molt agraït si teniu en algun racó, o sabeu d'algú que en tingui, alguna eina per treballar, ... encara que no estigui en el millor dels seus moments ... No ens està sent gens fàcil trobar-ne.
A cuidar-se!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada