dijous, 3 de març del 2016

Qualitat dels aliments ecològics


Sovint es creu que la qualitat nutricional de les fruites i verdures ecològiques, és tan sols una qüestió lligada a la presència o no de residus químics dels pesticides utilitzats en el seu conreu. Per confiança cega en les administracions, sovint s'ha pensat que si un aliment està present en una parada de mercat o en el prestatge d'una botiga o supermercat, aquell aliment ja ha de ser sa i no contenir res que pugui afectar negativament la nostra salud. Per sort aquesta visió de les coses ha anat canviant i hi ha molts estudis que ho evidencien.


En aquesta línia i aprofundint també en altres aspectes rellevant de la qualitat dels aliments ecològics, el propi Departament d'Agricultura ha editat una publicació que porta per títol: Sostenibilitat i qualitat dels aliments ecològics. On recull, avalat per diversos estudis, una extensa amalgama de diferències entre els productes ecològics i els convencionals i, per tant, un munt de raons per triar-los a l'hora de plantejar-nos la nostra alimentació. Podeu consultar la publicació en format electrònic.

portada_sostenibilitat_qualitat

Recuperant la temàtica de les darreres setmanes, referent al treball del camp amb cavall, en Menut us estaria molt agraït si teniu en algun racó, o sabeu d'algú que en tingui, alguna eina per treballar, ... encara que no estigui en el millor dels seus moments ... No ens està sent gens fàcil trobar-ne.

A cuidar-se!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada