dijous, 10 de març del 2016

Tramuntana i tomates

Venta que venta ...  la tramuntana no sembla que tingui gaires ganes de parar. Sortosament no és gaire forta però, pel que diuen, tindrem la seva companyia ben bé fins diumenge. La sensació de fred quan feineges pels camps és intensa, encara que ens acompanyi el sol.

Divendres passat ja vam plantar les primeres tomateres, això sí, dins l'hivernacle. Sembla que han arrelat bé i només esperen que la temperatura pugi una miqueta per començar a tirar endavant. Enguany la varietat que hem fet més és la tomata Montgrí. L'any passat ens va regalar uns fruits deliciosos i en quantitat. A veure si aquest any aconseguim tenir-la igual de contenta amb els nostres "mimos" i segueix la mateixa tònica.

Ja fa dies que tenim oli del nostre company Jose de Olivica. No és oli empordanès ... La producció d'oli ecològic que es fa a la nostra comarca és molt petita i, pel que sabem, està tota venuda a bon preu. L'oli que us oferim és de Terol, fet amb tanta dedicació que es reflecteix en cada gota. Un "copage" d'olis de la varietat Picual i Arbequina que no passa indiferent.

Per poder oferir-vos-el a un preu més ajustat (6,5 €/litre), el tenim a granel i heu de facilitar-nos un envàs per tal que us el puguem servir. Si en voleu, ens porteu l'envàs quan vingueu a recollir la cistella o ens el deixeu amb la caixa quan passem a portar-vos la a casa. Si sou dels que veniu a mercat, doncs igual, ens porteu l'envàs a la parada. La setmana següent us el servirem i us l'afegirem a la vostra comanda.

 Per acabar, vull comentar-vos que l'Eli, consumidora assídua de les nostres verdures i fruites, ens ha fet arribar informació d'una xerrada sobre com ens afecten tòxics. Serà el dissabte 19 de març a les 10 del matí a Torroella de Montgrí. Teniu més detalls al cartell de més avall. Si voleu assistir-hi, confirmeu assistència a qualsevol d'aquests dos números de telèfon: Eli 654039872 i Sònia 654 33 58 22



Fins la setmana vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada