divendres, 5 de febrer del 2016

Retornant amb idees fresques

Hola de nou!

"Ja som aquí!". Us ho creieu o no, amb ganes de debò de tornar-nos a posar a fer feina. Tot i que hem passat forces dies fora de casa, no hem desconnectat de la nostra passió: conrear la terra per a que ella produeixi uns aliments que ens nodreixin de debò. I ho hem aconseguit aprofitant els nostres dies de vacances per, entre d'altres coses, visitar altres pagesos de cultures i formes de viure ben diferents a les nostres.

Hem après com es conrea la vainilla, la canyella, el cacau, el cafè, ... tot de plantes que no sobreviurien gaires mesos en el nostre clima. Però també d'altres que és possible que si ho facin, potser amb algunes limitacions, com ara la cúrcuma, el gingebre, el sèsam o la mucuna. I, amb aquestes ganes que de moment encara no perdem, ens hem proposat fer algunes proves amb aquestes espècies. Així que no us estranyeu si algun dia veieu aparèixer algunes d'elles al nostre catàleg, tot i que ja serà a les acaballes de l'estiu o entrada la tardor.

Arbre del Cacau

Orquídia que produeix la vainilla

Vainilla. cúrcuma i hibiscs assecant-se al sol

Boletes de pebre

Esperem que aquest mes que no ens hem vist us així estat profitós. Des d'aquí us donem les gràcies per la vostra comprensió durant aquestes setmanes passades i per seguir al nostre costat. També volem agrair la feina de Jon, l'Alba i l'Enric, que han fet tot el possible per tal de seguir oferint-vos els productes dels nostres camps.

Fins ben aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada