divendres, 19 de febrer del 2016

Buscant personal

Crec que no tots coneixeu en Jon. Ell ens ha estat ajudant a seguir endavant amb la nostra horta des de fa un parell d'anys. Ara ens deixa i se'n torna cap a les seves terres a la Garrotxa. Han estat un parell d'anys plens de bons moments en la seva companyia. Esperem que aquesta nova etapa que encetarà li sigui ben engrescadora. De segur que el trobarem a falta, tant al camp com a la nostra taula i a les nostres converses. L'haurem d'anar a visitar de tant!

Ara ens toca buscar algú que ens doni un cop de mà al camp. Si coneixeu algú que tingui coneixements i moltes ganes de pencar, ja li podeu passar el meu telèfon (616 69 37 10) i que em truqui. Anem cap a la primavera i la feina al camp començarà a créixer.

Ahir ja vam anar a veure en Menut, un cavall de raça Merens que de moment està ensinistrat per a tibar d'un carro. L'hem de tornar a veure amb algú que en sàpiga més de cavalls que nosaltres, però la primera impressió va ser molt bona. Ja fa potser un any que no treballa i el vam notar una mica ensopit, però quan vam començar a mirar de comunicar-nos amb ell, va semblar que s'animava una mica.

La setmana vinent us confirmo si ens el quedem i ja us aniré comentant si ens anem entenen o no.

Cuideu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada