dijous, 10 de desembre de 2015

De nous propòsits

La setmana passada us vaig comentar quan tornàvem de vacances, però vaig oblidar dir-vos quan les comencem (!). Doncs aquí va. El darrer dia que anem a mercat és el dissabte de la setmana vinent, el dia 19. El següent dissabte és Sant Esteve i serà que no... En quant a les cistelles dels dimecres, aquest any acabarem el 23 de desembre.

Aquests dies hem estat podant les oliveres de casa. Potser ni ho sabíeu que en tenim d'oliveres. I és que les teníem una mica abandonades i en prou feina feien quatre olives que, a més, se les acabaven menjant els estornells, que d'això en saben una estona llarga. El nou propòsit per aquest nou any, tot i que encara no ha començat, és sembrar menys superfície a l'hort i dedicar-nos més als fruiters. Amb els anys hem anat deixant arraconats els arbres per falta de temps ja que l'hort en ha xuclat tota l'energia de que disposàvem.

No penseu que el fet de reduir la superfície de l'hort us pot deixar sense verdures! Al contrari. Crec que podrem oferir-vos més continuïtat i diversitat al llarg de l'any. Hem deixat de subministrar producte a altres pagesos i justament ens centrarem més en els productes que necessitem per abastir-vos a vosaltres, que sou els que us alimenteu directament de les nostres verdures i fruites. Ja ho veieu ... en contínua evolució.

Abans de deixar-vos, us vull comentar que els nostres amics de l'Espai Tònic han preparat un acte per aquest dissabte que no us deixarà indiferents, una cuita en directe de peces de ceràmica úniques i totalment artesanals:


Fins aviat.
Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada