dijous, 22 d’octubre del 2015

Calçots, carbasses i mels ...

Bones jovent!

Aquesta setmana he estat més al cas i he fet un parell de instantànies per compartir amb vosaltres. Ja sabeu que no sempre hi penso. Depèn de com estigui d'en-capficat en la feina.

Aquí va la primera:

 Imatge d'enllaç permanent incrustada

Dimarts vam calçar els calçots. Vaja, que hi vam posar terra al costat de les plantes per tal de blanquejar la part d'abaix de la ceba, D'aquesta manera aconseguim un calçot llarg i tendre. No els hi queda gaire, la veritat, i compto que si sou atrevits, ja podreu fer la primera calçotada el mes vinent. Pinten bé enguany.

L'altra és de la collita de les carbasses. Vam començar ahir i encara ens queden unes quantes hores per acabar-la. La collita ha sigut bona en quan a pes, però tants dies de poc sol és probable que passin factura i no es conservin tant com ens agradaria. El temps ho dirà... Si tenim sort, fins a mig abril en podrem oferir-vos. Sinó, ja m'ho sentireu a dir. Que hi farem.



Ah, per cert, tenim mel acabada de brescar de diferents "sabors", feu-li un cop d'ull al catàleg.

I res, aprofito també per convidar-vos, de part de l'Oriol i l'Olga, que són cistellaires nostres de fa uns quants anys, a l'exposició Art en obres, a l'Espai Tònic de La Bisbal que gestionen ells mateixos. Teniu tota la informació a l'enllaç. Per poc que puguem ens veiem allà dissabte a les 8 del vespre.

Bona setmana, bons aliments i, molt important també, molt bon humor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada