dijous, 25 de juny del 2015

Perdoneu que em repeteixi ...

I és que aquests dies pràcticament només tenim al cap Tasta'l. Ja us podeu imaginar tota la moguda que és engegar una nova temporada en un espai que funciona com a restaurant.

I per això us envio el text que potser us trobareu en algun setmanari, per les oficines de turisme o en algun establiment. Així no us vindrà de nou.
---------






Tasta’l. Cuina 100% ecològica
Un espai per compartir

Us proposem un menjar diferent. Sense preses ni aglomeracions. Amb plats per a tots els gustos i ingredients amb el seu sabor autèntic. En un espai ampli i alhora acollidor. Ideal tant per a famílies com per a els qui busqueu un racó tranquil.

Molt a prop de l’Escala, camí d’Albons, hi ha el Parc Agroecològic de l’Empordà. En aquest entorn agrícola, amb més d’un centenar d’espècies vegetals que serveixen de refugi a insectes i ocells, podreu tastar un grapat de plats amb productes que hi creixen allà mateix i els d’altres pagesos i ramaders que practiquen l’agricultura ecològica.
Hi trobareu plats innovadors, com les verdures en escabetx o la coca de ceba i remolatxa amb botifarra negre, i plats clàssics com les verdures o el xai a la brasa. A més d’una acurada tria de vins i caves, i un afinat recull de postres amb tocs personals com un fonedís pastís de xocolata o una crema catalana assaonada amb mel.

Tot plegat en un espai que sorprèn els sentits: al migdia animat amb jocs per a la mainada i al vespre inundat per una alenada de pau que convida a allargar les vetllades.

Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada